Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari, oferind numeroase beneficii pentru bebeluş.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă alăptarea exclusivă până la 6 luni.

NUTRICIA susţine această recomandare, precum şi continuarea alăptării în paralel cu introducerea altor alimente în dieta bebeluşului la recomandarea medicului.

Contactează experţii NUTRICIA:

APARATE PENTRU SUPRAVEGHEREA BEBELUŞILOR

APARATE PENTRU SUPRAVEGHEREA BEBELUŞILOR
SOLUȚII MAI PUȚIN COSTISITOARE

Pentru liniştea ta este indispensabil un baby monitor, adică un sistem de control pentru copilaş, în aşa fel încât să-l poţi auzi sau vedea de la distanţă, din altă cameră sau chiar de la birou. Cu webcam şi un computer este posibil să creezi, fără să cheltuieşti un leu, un sistem de supraveghere fix, în pătuţul micuţului. Cel mai uşor de instalat este prin intermediul Skype. În contul tău poţi să le facilitezi accesul şi altor rude sau prieteni. Chiar şi telefoanele mobile au tot felul de aplicaţii care să îţi dea mai puţine bătăi de cap în privinţa monitorizării copilului.

TIPURI DE APARATE PENTRU SUPRAVEGHERE

Pe piaţă există însă mai multe sisteme care te ajută să-ţi supraveghezi bebeluşul. Sunt multe modele, cu tot felul de funcţii. În linii mari, principalele aparate sunt de trei tipuri:

  • cel mai simplu este cel tip interfon, care practic transmite prin intermediul unui microfon sunetele din camera în care se află copilul, şi astfel afli dacă s-a trezit
  • puţin mai sofisticat este aparatul de tip videofon, care pe lângă sunete, transmite părinţilor şi imaginea din camera bebeluşului
  • mai există şi aparate cu senzor de mişcare, ce pot avea încorporat atât sistemul audio, cât şi cel video. Aparatul, instalat sub salteaua copilului, poate porni alarma dacă cel mic nu se mişcă deloc zeci de secunde.

 

FUNCȚII MULTIPLE

Unele aparate de monitorizare au sistem cu raze infraroşii ce oferă posibilitatea de a vedea şi noaptea, astfel că imaginile apar clare pe ecran, chiar dacă în cameră este întuneric. Poţi achiziţiona chiar şi aparate care să-ţi permită nu doar să-l auzi, ci să-i şi vorbeşti micuţului din altă cameră, pentru a-l linişti. Totodată, aparatele pot afişa temperatura din încăpere şi umiditatea.

Ai la dispoziţie o întreagă gamă de produse din care poţi alege cel care ţi se potriveşte cel mai bine, nu doar ca utilitate, ci şi din punct de vedere financiar. Asta pentru că unele aparate pot ajunge să coste aproape 1000 de lei.

Dacă ţi-a plăcut şi ai găsit informaţii utile, împarte-le şi prietenelor tale.

Întreabă experții NUTRICIA
Oricând ai nevoie de un sfat de încredere, ei sunt alături de tine.
Întreabă-i tot ce vrei să ştii legat de sarcină, nutriţie sau îngrijirea
bebeluşului tău.
Pune o întrebare