Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari, oferind numeroase beneficii pentru bebeluş.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă alăptarea exclusivă până la 6 luni.

NUTRICIA susţine această recomandare, precum şi continuarea alăptării în paralel cu introducerea altor alimente în dieta bebeluşului la recomandarea medicului.

Contactează experţii NUTRICIA:

Avantajele stației de supraveghere pentru bebeluși

Avantajele stației de supraveghere pentru bebeluși

Odată ce puiuțul tău a venit pe lume este perfect normal ca întreaga ta atenție să fie îndreptată către el, împreună cu toată dragostea și grija de care are nevoie. Însă, trebuie să te gândești la sănătatea ta, pentru că de starea ta de bine depinde și dezvoltarea armonioasă a micuțului.

Este posibil ca uneori să fii prinsă în vreo activitate casnică și să nu te poți afla lângă puiuțul tău pentru a îi veghea somnul. Dacă ai reușit să îl înveți pe micuț să stea fără tine, atunci te poți ocupa și de alte activități care necesită atenția ta. Și pentru că ești tentată să fii tot timpul alături de el și să îi observi fiecare mișcare, ori doar pentru că simți nevoia să fii aproape de el, acum ai această posibilitate datorită stațiilor de supraveghere, cu ajutorul cărora îți vei putea desfășura activitatea cum trebuie și fără a fi în permanență distrasă.

Achiziționarea unei stații de monitorizare pentru bebeluși este soluția ideală pentru a îmbina grija față de puiul tău și nevoia de a îți dedica puțin timp ție. Cu ajutorul acestei stații de supraveghere, îți vei putea auzi mereu micuțul, în timp ce tu îți desfășori liniștită activitatea în cămin. Lasă-ți puiuțul să se joace liniștit în camera lui, oferă-i libertate ca să poți obține și tu libertatea de care ai nevoie. Stația de monitorizare te va ajuta să îți auzi bebelușul oriunde te-ai afla în casă. Dacă locuiești la casă, există modele de stații la care poți da volumul mai tare și îți poți auzi bebelușul chiar și din curte, în timp ce tu ai grijă de gospodărie. Achiziționarea unei astfel de stații este ideală pentru a rămâne în contact cu micuțul tău și pentru a avea libertate de mișcare, atât de importantă pentru binele și echilibrul familiei tale.

Dacă ţi-a plăcut şi ai găsit informaţii utile, împarte-le şi prietenelor tale.

Întreabă experții NUTRICIA
Oricând ai nevoie de un sfat de încredere, ei sunt alături de tine.
Întreabă-i tot ce vrei să ştii legat de sarcină, nutriţie sau îngrijirea
bebeluşului tău.
Pune o întrebare