Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari, oferind numeroase beneficii pentru bebeluş.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă alăptarea exclusivă până la 6 luni.

NUTRICIA susţine această recomandare, precum şi continuarea alăptării în paralel cu introducerea altor alimente în dieta bebeluşului la recomandarea medicului.

Contactează experţii NUTRICIA:

Ce faci cu hăinuțele care nu îi mai vin bebelușului

Ce faci cu hăinuțele care nu îi mai vin bebelușului

Oricât de mult te roade dorinţa de goli magazinele pentru ca îngeraşul tău să fie cât mai frumos îmbrăcat, nu uita că apropiaţii te vor sufoca de cadouri, iar în top vor fi hainele pentru bebe. Te poţi trezi cu o valiză de body-uri cărora n-o să apuci nici să le scoţi eticheta pentru că micuţul creşte ca în basme, într-o zi cât alţii în şapte.

LISTA DE CADOURI

Dacă vei constata că ai deja un dulap plin de haine pentru bebe, nu dispera! Din fericire, ai mai multe soluţii. În primul rând, în cazul prietenilor apropiaţi, poţi face o listă de cadouri dorite, ca la o nuntă. Mergi în câteva magazine preferate, anunţă-i pe prieteni ce ţi-ai dori şi astfel eviţi să te trezeşti cu încă un morman de haine. O altă variantă ar fi să-i rogi să păstreze bonurile, ca să poți schimba hăinuţele care nu-i vin bebeluşului.

NIMIC NU SE PIERDE, TOTUL SE TRANSFORMĂ

Este frustrant să vezi că ai atâtea lucruri frumoase pe care abia dacă ai apucat să le desfaci şi deja îi sunt mici copilaşului. Dar cum mămicile sunt organizate, mereu găsesc soluţii. Poţi face chiar economie, dacă ai puţină imaginaţie. În loc să îi cumperi o pereche de pantalonaşi, fii inventivă! Dacă cel mic a primit o pereche ce este prea scurtă, o poţi modifica, transformând-o într-un şort.

MĂMICA INTERNAUT

Dacă nu reuşeşti să modifici hăinuţele sau să le găseşti o altă întrebuinţare, mai există alternative. Poţi vinde hăinuţele pe internet, chiar şi pe cele fără etichetă. Vei găsi o întreagă comunitate a mămicilor dornice să se bucure de noi hăinuţe.

CUM SĂ OBŢII UN ZÂMBET CU UN DAR

Nu în ultimul rând, ai ocazia să-ţi demonstrezi generozitatea. Sunt multe mămici care nu le pot oferi bebeluşilor ceea ce şi-ar dori. Aşa că tu le poţi da o mână de ajutor, donând hăinuţele pe care nu le foloseşti. Fie că mergi la biserică sau că apelezi la organizaţii, spitale sau orfelinate, cadourile tale vor aduce cu siguranţă zâmbetul pe buzele unei proaspete mămici.

Dacă ţi-a plăcut şi ai găsit informaţii utile, împarte-le şi prietenelor tale.

Întreabă experții NUTRICIA
Oricând ai nevoie de un sfat de încredere, ei sunt alături de tine.
Întreabă-i tot ce vrei să ştii legat de sarcină, nutriţie sau îngrijirea
bebeluşului tău.
Pune o întrebare