Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari, oferind numeroase beneficii pentru bebeluş.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă alăptarea exclusivă până la 6 luni.

NUTRICIA susţine această recomandare, precum şi continuarea alăptării în paralel cu introducerea altor alimente în dieta bebeluşului la recomandarea medicului.

Contactează experţii NUTRICIA:

Lecțiile prenatale

Lecțiile prenatale

Educația dinaintea nașterii ar trebui să constituie o parte fundamentală a pregătirii pentru naștere. Este important ca atât tu cât și partenerul să vă documentați cât de bine posibil. Acest lucru vă va ajuta să luați decizii în timpul sarcinii și al travaliului și să înțelegeți deciziile luate de echipa de gardă de la maternitate în timpul travaliului și al nașterii.

Nașterea

Conținutul acestor lecții prenatale vă va deschide amândurora porțile unei noi lumi. Procesul nașterii vă este explicat, astfel încât să știți la ce să vă așteptați și cum să vă pregătiți pentru acest moment. Sunt explicate prima, a doua și a treia etapă a nașterii. Veți învăța și despre durata travaliului, despre modul în care echipa de gardă de la maternitate monitorizează starea copilului vostru și ce intervenții pot fi necesare în timpul nașterii.

Majoritatea cursurilor prenatale tratează diferitele forme disponibile de ameliorare a durerii, modul în care se aplică și cum funcționează. Ți se va arăta cum poți conștientiza mișcările copilului în burtă și ce explicații pot avea acestea.

Alăptarea

Alăptarea este cel mai bun mod de a-ți hrăni copilul, se începe după naștere și, ca atare, este promovată la aceste lecții prenatale. Procedeul de alăptare este, de asemenea, explicat și ilustrat. Unele lecții includ chiar și un film cu o naștere normală.

Participarea individuală sau în grupuri este încurajată întotdeauna de către profesorii și coordonatorii cursurilor prenatale, întrucât poate avea o contribuție pozitivă în perioadă sarcinii.

Dacă ţi-a plăcut şi ai găsit informaţii utile, împarte-le şi prietenelor tale.

Întreabă experții NUTRICIA
Oricând ai nevoie de un sfat de încredere, ei sunt alături de tine.
Întreabă-i tot ce vrei să ştii legat de sarcină, nutriţie sau îngrijirea
bebeluşului tău.
Pune o întrebare